Kwaliteit van de geboden oplossingen is een van de succesfactoren van ZorgSupply. Daarom werken wij alleen samen met professionele partners die expert zijn op hun vakgebied. Onze strategische partners zijn:

 


Copernicus is specialist op het gebied van integratietechnologie, maar belangrijker nog integratieoplossingen. Zij zijn uniek in de wijze waarop ze aan oplossingen invulling geven en wat dat voor onze klanten betekent.


Improvement-it is specialist in RFID oplossingen. Zij beheersen diverse technologieën op het gebied van automatische identificatie, waaronder Barcodering en RF-systemen. Improvement-it ontwerpt, bouwt, implementeert integrale oplossingen voor logistieke informatietoepassingen.


QSN is een adviesorganisatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zij begeleiden organisaties naar certificatie conform ISO 9001, ISO 14001, VCA/VCU, ISO 27001 en OHSAS 18001.  Daarbij onderscheiden zij zich door een praktische en snelle aanpak, met garantie op het eindresultaat. Een slimme bedrijfsvoering is wat ze nastreven, om kwalitatief te kunnen groeien.