ZorgSupply is een professionele organisatie met enthousiaste medewerkers die hun kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven gebruiken voor werkbare en betaalbare logistieke oplossingen binnen de gezondheidszorg. We kennen de zorg en spreken de taal.


Ervaring leert ons dat er binnen de zorg een hoop besparingen te realiseren zijn. In ziekenhuizen worden vaak hoge (veilige) voorraden aangehouden om maar niet mis te grijpen en altijd aan de vraag te kunnen voldoen. Het gevolg is vaak enorme over-voorraden, een hoge voorraadwaarde en een hoge derving. Bovendien gebeurt het bijhouden en bestellen vaak handmatig en is daardoor een intensief proces.

umcnlogo

UMC St Radboud

ZorgSupply heeft in samenwerking met het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen een methodiek ontwikkeld waarbij ziekenhuizen effectief kunnen sturen op de beïnvloedbare (logistieke)kosten. Hieruit is een tweetal producten / diensten ontwikkeld, het voorraad volgsysteem (VVS) en actieve kastbevoorrading (AKB). Meer informatie over deze diensten vindt u hier.

Succes door samenwerking

De kracht van ZorgSupply is dat we, samen met u, het hele traject oppakken. We doen onderzoek, stellen het plan van aanpak op en zorgen, samen met uw medewerkers, voor de implementatie. Een erg belangrijk deel van ons werk zit in het creëren van draagvlak op de afdelingen zelf. Succes zit niet in systemen, succes zit in samenwerking en aantoonbare verbeteringen in processen en resultaten.

Besparing

Ieder ziekenhuis is uniek en daarom is er geen pasklaar antwoord te geven op de vraag wat u zou kunnen besparen en hoe hoog de investering zal zijn. Wel weten we uit ervaring dat de investering in korte tijd weer terug te verdienen is. en dat u dus  al snel rendement gaat maken op uw investering voor de langere termijn. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons en we nemen vrijblijvend contact met u op! Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.